Succes cases

De Tensio-aanpak

De Tensio-aanpak

Geplaatst op 24-04-2017

Tensio helpt voedings- en drankverwerkende bedrijven om veilige producten af te leveren die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Een klantgerichte aanpak staat daarbij centraal.

De vier basisstappen voor een perfecte hygiëneaanpak in uw bedrijf

De vier basisstappen voor een perfecte hygiëneaanpak in uw bedrijf

Geplaatst op 21-04-2017

Voor bedrijven in de voedings- en drankverwerkende industrie is hygiëne een van de belangrijkste aandachtspunten. Een perfecte hygiëne is bovendien onlosmakelijk verbonden aan veilig en efficiënt werken. Tensio is ervan overtuigd dat elk bedrijf en elke productieruimte om een unieke op-maataanpak vraagt, weliswaar telkens opgebouwd rond vier basisvoorwaarden.

Wist u dat Tensio dit jaar 15 jaar bestaat?

Wist u dat Tensio dit jaar 15 jaar bestaat?

Geplaatst op 18-04-2017

Tensio viert eind dit jaar zijn 15-jarig bestaan. Zaakvoerders Wim en Karl Lampaert richtten het bedrijf in 2002 op. “De focus van Tensio lag van bij de start op de voedings- en drankverwerkende industrie. Doorheen de voorbije jaren groeiden we stabiel van twee naar vijf medewerkers, van negen naar 23 collega’s vandaag”, vertelt Wim Lampaert.

eerste 3 volgende laatste
Archief
Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!